Vrouw beroofd van pinpas en telefoon

donderdag 11 februari 2016

Hulst - Gisterenochtend is een 26-jarige vrouw uit Hulst nabij het Stationsplein door twee onbekende mannen beroofd van haar pinpas en telefoon. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

De vrouw is omstreeks 10.20 uur met haar fiets op weg naar de plaatselijke supermarkt om boodschappen te doen. Op het Stationsplein, vlak voor de afslag naar de supermarkt, ziet zij twee mannen met fietsen staan.  Als het slachtoffer langsrijdt wordt zij aangesproken door één van de mannen. Omdat zij niet goed hoort wat de vraag is en denkt dat er iets aan de hand is, stapt zij af. Dan wordt de situatie ineens een stuk grimmiger. De mannen willen geld zien en pakken haar tas af. Vervolgens worden daaruit haar pinpas en telefoon gehaald. De mannen dwingen de vrouw vervolgens om met hen mee te fietsen. Na een poosje weet de doodsbange vrouw hard van haar belagers weg te spurten. Eenmaal weer thuisgekomen belt zij de politie.

Het slachtoffer beschrijft haar belagers als volgt:

Dader 1:

is een blanke man met een mager postuur en ongeveer 1.80 m lang. Hij draagt op dat moment een zwarte jas zonder opvallende kenmerken met daaronder een spijkerbroek. De man heeft heel erg kort, gemillimeterd haar, kleur onbekend. Verder draagt hij een ring aan zijn linkerhand. Zij leeftijd wordt geschat tussen de 17 tot 20 jaar.

Dader 2:

is een blanke man met een mager poster en kleiner dan dader 1. Hij draagt op dat moment een bruine jas met daaronder een spijkerbroek. Zijn haar is langer dan die van dader 1 en blond van kleur.

Hebt u woensdagochtend 10 februari voor of na 10.20 uur iets verdachts gezien op het Stationsplein dat verband houdt met deze straatroof? Of weet u aan de hand van de signalementen wie deze mannen zijn en waar zij verblijven? Deel uw informatie dan via 0900 8844. Wie weet leidt uw tip naar de oplossing van deze zaak.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuw-Namen | 112 alarmeringen Nieuw-Namen | Goedkoop Tanken in Nieuw-Namen | Supermarkten in Nieuw-Namen | Weerbericht Nieuw-Namen